Ще изгражда соларен парк в Ямболско  Бургаският актьор Димитър Рачков

...
Ще изгражда соларен парк в Ямболско  Бургаският актьор Димитър Рачков
Коментари Харесай

Димитър Рачков влиза в бизнеса, влага половин милион лева в...

Ще построява слънчев парк в Ямболско 

Бургаският артист Димитър Рачков влиза в енергийния бизнес, довериха негови близки. Комик номер едно в България, който неотдавна отвори първокласна кафетерия в столичен мол, ще се хвърли в дълбоките води на различната сила. 

Той възнамерявал да построи слънчев парк в Ямболско за най-малко половин милион лв.. В този район на България слънчевите централи не са необичайност и явно артистът е получил препоръки от към този момент опитни в сферата хора, които го насочили къде и по какъв начин тъкмо да вложи парите си. Предвид непрестанно галопиращите цени на силата, сигурно Рачков ще печели колосални суми, продавайки тока, който неговите слънчеви панели ще създават. Според други предприемачи от сектора Митко щял да си избие инвестицията от половин милион лв., които предстояло да вложи в амбициозния план, безусловно за месеци.

Комедийната звезда се чувствал изтощен от театралните си изяви и предпочитал да мисли в вероятност, по тази причина се решил да вложи част от спестяванията си в рентабилен бизнес, който да го устоя и откакто реши да се отдръпна от сцената. За момента обаче Рачков, който преди дни навърши 50 години, не обмислял да се пенсионира от малкия екран. Сега той води чисто ново шоу, продуцирано от Маги Халваджиян – „ С Рачков всичко е допустимо “, което не жъне изключително висок рейтинг, само че пък за всеки епизод по контракт артистът получавал в сметката си по 10 хиляди лв.. В последните две години бургазлията припечелва солидни пари и от рекламите на известна верига казина, в които взе участие дружно с Христо Стоичков и Горан Брегович.

Халтурите му на частно също не са завършили и занапред най-силните месеци предстояли. Още от лятото графикът му бил претъпкан с участия. През декември комикът съвсем нямал празна вечер, в която да не му следва да води разнообразни фирмени празненства и банкети. Традиционно по коледните и новогодишните празници хонорарите му са дори двойни. Така Рачков все по-уверено се бетонира на първото място в класацията за най-заможни артисти у нас.

Миналата седмица някогашният водещ на „ Господари на ефира “ показва финансовия си разцвет, като резервира цялостен 5-звезден хотел в Боровец, с цел да отпразнува своя 50-годишен празник. Гостите му наброяваха 50 души, измежду които актуалната му половинка Анита, нейното семейство, родителите му, синът му от първия му брак, някогашната му жена и баджанакът му Евтим Милошев, кланът Халваджиян, Гала и Стефан, артистът Рафи, Марта Вачкова и Владо Пенев, Геро, Владо Карамазов и доста други. Масрафът за мощното празненство, траяло повече от 24 часа с доста алкохол, музика и танци, коствал почти 50 бона на рожденика.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР